2013. szeptember 21., szombat

Mire jó a kotyogó?!

Ma vendégeink voltak, így az amúgy sem elhanyagolható mennyiségű saját gyermekeink száma megduplázódott: három gyerek helyett ma hat gyerekkel volt dolgunk, ugyanis meglátogattak bennünket a nővéremék Veszprémből.

Az én gyermekeim kérték is a szokásos esti kakaót, erre Máté fiam kérte, hogy hadd szívja a spéci, csavaros, állatfigurás szívószálával a nedűt. Erre persze rokongyerekék is léptek, ők is kértek szívószálat. Na de a gond ekkor jött, ez az egyetlen érdekes szívószálunk van csak, semmi több. Gondolkodtam, hogy mivel kápráztassam el unokaöcséimet a szürcsölgetés közben.

Ekkor pillantottam az egyik polcra a konyhában, ahová odakészítettem a szokásos kis kotyogóimból néhányat, hogy ne felejtsük el legközelebb kivinni a Tanyára (szükség lesz rájuk a hamarosan következő utóerjedésnél).

Eszembe jutott, hogy ezek a kis kotyogók amúgy is érdekesek már kinézetre is egy gyerek számára, hát még ha játszhatnak is vele.

Így tehát ezeket fogtuk be szívószál helyett és fordítva behelyezve a pohárba kiváló szívószálnak bizonyultak.

Minek ide többszáz, esetleg 1-2 ezer forintos csicsa-csavaros szívószál, amikor 150 Ft-ból hasonlóan érdekeset lehet produkálni?






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése